<p>Optimizeaza procesele din compania ta</p>

Optimizeaza procesele din compania ta

Lucreaza eficient in echipa pentru administrarea contractelor

Incepe acum

Pana acum administrarea contractelor nu a fost niciodata simpla. ASSISTO Contracts este aici pentru tine!

De la momentul crearii pana la momentul finalizarii acestora se pot strecura erori, documentele se pot pierde, termenele se pot uita, generandu-se costuri inutile si ratandu-se oportunitati importante. Stim ca administrarea contractelor nu este tocmai activitatea ta preferata. Ai nevoie de procese rapide, usoare, sigure si eficiente din punct de vedere al costurilor. Deci, cu siguranta, ai nevoie de Administrarea Contractelor de la Star Storage.

 

Provocari si probleme:

 • Momente cheie pierdute in lipsa notificarilor proactive;
 • Gramezi de contracte in depozite diferite stocate nesigur si cu acces dificil;
 • Hartiile sunt foarte greu de gasit si usor de pierdut;
 • Persoanele implicate sunt in locatii fizice diferite;
 • Activitatile manuale sunt ineficiente si rareori controlate;
 • Presiune constanta pentru a creste eficienta;
 • Costuri mari asociate crearii si gestionarii contractelor.

 

ASSISTO Contracts ​ este aici pentru tine!

 

ASSISTO Contracts iti va oferi controlul si vizibilitatea de care ai nevoie asupra tuturor contractelor din cadrul organizatiei, indiferent de cât de mare este volumul acestora. Intreg procesul de creare, administrare si de retentie al contractelor este mult simplificat, astfel incat sa nu mai fi nevoit sa-ti faci griji ca ar putea sa fie dificil.

Trebuie sa reduci considerabil costurile cu administrarea contractelor si sa elimini riscurile asociate fara sa cresti numarul de angajati sau sa externalizezi? Ai nevoie de o solutie simpla si eficienta pentru intreg procesul de administrare a contractelor!

Nu ar fi minunat daca fiecare contract ar fi stocat cu grija, clasificat in mod corespunzator si ar fi accesibil extrem de usor? In momentul de fata, intreg procesul de administrare al contractelor este unul care dispune de automatizare minima si care iti ocupa foarte mult timp?  Multe activitati sunt facute manual si esti predispus la greseli pe care nu ti le permiti?

 

Cine are nevoie de aceasta solutie?

 

Daca trebuie sa reduci considerabil costurile asociate administrarii contractelor si sa elimini riscurile asociate, sa creezi un registru unic pentru contracte si documente, daca vrei ca angajatii tai sa colaboreze la crearea si administrarea contractelor fara sa pierzi controlul asupra datelor, sa angajezi suplimentar sau sa externalizezi, atunci aceasta solutie este pentru tine!

 

Vrei sa respecti angajamentele si termenele de livrare catre clientii tai?

Vrei sa ai controlul costurilor si valorilor la zi ale contractelor cu furnizorii?

 

Sau poate:

 

 • vrei ca echipa ta sa lucreze eficient la crearea unui contract;
 • trebuie sa negociezi constant termenii si condiţiile unui contract;
 • vrei sa gestionezi costurile cu administrarea contractelor la nivelul intregii companii;
 • ai nevoie sa creezi un registru unic pentru administrarea eficienta a tuturor contractelor si documentelor asociate.

 

Foloseste avantajele oferite de contractele in format electronic pentru a optimiza procesele de lucru, atat cu Clientii cat si cu Furnizorii. Administrand inteligent contractele obtii importante economii financiare, eviti penalitati sau evenimente neplacute pentru afacere, protejandu-ti, in acelasi timp, informatiile confidentiale.

 

ASSISTO Contracts inseamna proactivitate pentru compania ta in administrarea contractelor comerciale. Obtii rapid o intelegere mult mai adecvata a riscurilor, obligatiilor si beneficiilor asociate cu fiecare contract si ai posibilitatea sa-i informezi in timp util pe toti cei implicati, inlesnind colaborarea.

 

Beneficii imediate pentru tine si afacerea ta cu ASSISTO Contracts :

 

 • Organizare proactiva prin evidenta centralizata a contractelor si a tuturor documentelor conexe;
 • Acces rapid la contracte in vederea imbunatatirii executiei, pozitiei in negociere, rezolvarii litigiilor si analizei rezultatelor;
 • Minimizarea lucrului cu hartia si a riscului pierderii contractelor si a documentelor asociate;
 • Actiuni rapide prin posibilitatea de a initia contracte si documente conexe bazate pe sabloane pre-validate;
 • Notificari si automatizari ce reduc presiunea pe resurse si scad efortul depus de personalul specializat pe intreaga durata de viata a contractului;
 • Conformitatea cu reglementarile interne si externe prin mecanismele avansate de securitate implementabile si administrabile;
 • Mobilitate maxima in gestionarea eficienta a contractelor, documentelor si evenimentelor asociate.

 

Licențe sau cloud? Sau amândouă?

Disponibil atât ca licență perpetuă pentru instalări „On Premise”, cât și „On Demand”, livrat ca serviciu din cloud.

 

 • Folosește infrastructura ta deja existentă pentru a construi propriu cloud privat cu ajutorul caracteristicilor native de multi-tenant ale aplicației;
 • Folosește soluția „On Demand” pentru a plăti exact cât arhivezi, fără costuri inițiale pentru infrastructură, software sau implementare.

 

Cum incep?

Este extrem de simplu sa-ti administrezi contractele cu ASSISTO Contracts.

Solutia este disponibila si ca serviciu in cloud, ceea ce iti permite sa platesti exact cat folosesti! Mai multe detalii aici.

Incepe acum