<p>Pregateste-te sa fii surprins</p>

Pregateste-te sa fii surprins

Administrarea contractelor si a documentelor asociate nu a fost nicicand mai usoara

Comanda acum

De ce ASSISTO Contracts?

ASSISTO Contracts asigura, prin functionalitatile sale, un model de lucru predefinit pentru a fi usor de pus in practica pentru administrarea contractelor si a documentelor asociate. Cu ASSISTO Contracts iei rapid decizii de afaceri si reduci timpul de raspuns la solicitarile pietei pe baza celor mai noi informatii legate de modificarile si actualizarile efectuate in contracte.

Afla mai mult

Scenarii de utilizare

Solutia poate fi adaptata si customizata pentru o implementare specifica, in functie de ceea ce se cere, adresand situatii reale si importante, referitoare la contracte, cu care se confrunta organizatiile din orice industrie. Desi in multe cazuri organizatiile se concentreaza asupra contractelor de achizitii, solutia de gestiune a contractelor poate fi aplicata cu succes pentru toate tipurile de contracte, fie ca ele sunt cu furnizorii sau clientii, tratandu-le atat unitar cat si in functie de specificul fiecarui model de afaceri.

Afla mai mult

Creat pentru nevoile tale

ASSISTO Contracts ajuta in mod real organizatia ta sa administreze cat mai eficient contractele. Acum toate contractele sunt inregistrate intr-un singur loc, pe baza unui set unitar de reguli de clasificare si validare a informaţiilor. Folosind reguli flexibile de securitate este permis accesul si colaborarea pe contracte si documentele asociate iar sistemul trimite informatii personalizate direct catre utilizatori. 

Afla mai mult

Beneficii imediate pentru tine si afacerea ta

Cu ASSISTO Contracts poti sa:

  • Mentii o lista centralizata a tuturor contactelor;
  • Monitorizezi toate evenimentele contractuale si notifici automat angajatii cu privire la datele de renegociere sau de reinnoire a contractelor;
  • Simplifici procesele de cautare si de regasire a contractelor;
  • Reduci timpul si costurile pentru accesarea si gestiunea fiecarui contract.

 

Afla mai mult

Licente sau cloud? Sau amandoua?

Disponibil atat ca licenta perpetua pentru instalari „On Premise”, cat si „On Demand”, livrat ca serviciu din cloud.

  • Foloseste infrastructura ta deja existenta pentru a construi propriu cloud privat cu ajutorul caracteristicilor native de multi-tenant ale aplicatiei;
  • Foloseste solutia „On Demand” pentru a plati exact cat arhivezi, fara costuri initiale pentru infrastructura, software sau implementare.
Comanda acum