<p>Utilizeaza informatiile la adevarata lor valoare!</p>

Utilizeaza informatiile la adevarata lor valoare!

Beneficiaza de retentie controlata, semnaturi digitale, procese avansate de control a conformitatii!

De ce ne-au ales sute de companii

Flexibilitate revolutionara. Arhiveaza orice, oricand fara sa pierzi controlul asupra continutului.

Performanta. Solutie proiectata sa suporte mii de utilizatori cu un timp de raspuns de ordinul milisecundelor.

Managementul intregului ciclu de viata al documentului arhivat. Reguli configurabile pentru pastrarea, stergerea, alegerea formatului de stocare si a regulilor de securitate aplicabile pentru simplificarea respectarii normelor interne si externe ale organizatiei.

Posibilitate de accesare a informatiilor din sisteme multiple. Acum nu trebuie sa mai depinzi de un singur furnizor. Folosind standardele CMIS te poti integra usor cu sisteme de tipul BPM/ERP/CRM/Portal.

Unificarea documentelor de valoare din cadrul companiei tale. Indiferent ca sunt pe hartie, format electronic sau preluate din sisteme IT vechi acum poti regasi rapid datele exact atunci cand ai nevoie de ele!

Dezlantuie intreaga forta a proceselelor de afaceri. Elibereaza resursele alocate pentru rescrierea documentelor existente dar ratacite prin divesre locuri din cadrul companiei tale. Arhiva ta merita un upgrade!

Cele mai noi tehnologii de stocare a datelor. Avand la baza platforma de stocare de top la nivel mondial HCP (Hitachi Content Platform), SEAL minimizeaza dimensiunea continutului, optimizeaza configuratiile de stocare si protejeaza datele tale pretioase de schimbarile hardware.

Securitate garantata. Cu SEAL ai garantia unor procese stricte si auditate permanent pentru gestiunea securizata a arhivei electronice care iti ofera linistea necesara si iti permite sa te concentrezi pe activitalie critice din cadrul comaniei tale. Mai mult timp pentru cresterea profitului.