Creste-ti eficienta si patrunde mai repede pe noi piete

Decizii de afaceri rapide si argumentate prin accesarea de oriunde si oricand a informatiilor continute in contracte sau documente asociate indiferent de distributia geografica a afacerii tale. Redu cheltuilelile si implementeaza strategii bazate pe informatii reale venite chiar din compania ta.

Afla mai multe

Gaseste rapid, economic si automat contractele tale

Inregistreaza usor orice tip de contract si vizualizeaza integrat toate informatiile contractuale cu partenerii de afaceri fie ca este vorba de achizitiile de materiale, echipamente sau servicii relevante pentru productia si distributia de energie, fara a pierde din vedere serviciile asociate cum ar fi cele de HR, IT, legal, marketing, vanzari etc.

Afla mai multe

Standardizeaza intreg fluxul de contractare

Scapa de grija reinnoirii sau renegocierii contractelor si concentreaza-te sa fii primul care capitalizeaza de pe urma noilor segmente sau produse lansate in piata. Cu doar cateva click-uri ai acum acces sigur, permanent si de oriunde la informatiile contractuale.

Afla mai multe

Siguranta unei relatii excelente cu furnizorii si clientii tai

Lantul de aprovizionare si relatia contractuala cu furnizorii tai este un element esential si un avantaj competitiv, care trebuie mentinut cu instrumente adecvate. Cu ASSISTO Contracts ai siguranta unei relatii contractuale excelente cu toti furnizorii.

Afla mai multe

Deciziile bune sunt decizii bazate pe date concrete

Imbunatateste semnificativ procesele de vanzare si aprovizionare, accelereaza ciclurile de vanzare, creste gradul de satisfactie al clientilor si sporeste incasarile prin identificarea unor noi oportunitati, analizand cea mai la indemana sursa de informatii: compania ta.

Afla mai multe