<p>Gaseste rapid, economic si automat contractele tale</p>

Gaseste rapid, economic si automat contractele tale

Inregistreaza usor orice tip de contract si vizualizeaza integrat toate informatiile contractuale cu partenerii de afaceri

Incepe acum

Gaseste rapid, economic si automat contractele tale

Inregistreaza usor orice tip de contract si vizualizeaza integrat toate informatiile contractuale cu partenerii de afaceri, fie ca este vorba de achizitiile de materiale, echipamente sau servicii relevante pentru productia si distributia de energie, fara a pierde din vedere serviciile asociate cum ar fi cele de HR, IT, legal, marketing, vanzari etc.

 

Companiile din domeniul energiei se confrunta cu numeroase provocari asociate cu reimprospatarea, reinnoirea si extinderea capacitatilor de productie si a modalitatii in care interactioneaza cu partenerii de afaceri, fie ei clienti sau furnizori de echipamente si servicii. Multe din aceste provocari, pentru a fi adresate corespunzator, au costuri asociate destul de mari, implica investitii in echipamente de control a poluarii, in diversificarea mixului de generare a energiei pentru a include sursele alternative de energie sau in construierea de centrale noi.

 

Implementarea celor mai bune strategii implica intelegerea contextului global, regional si local pentru achizitia de materiale, echipamente si servicii relevante pentru domeniul productiei si distributiei de energie dar si o atentie sporita pentru serviciile asociate cum ar fi HR, IT, Legal, marketing, vanzari, flota auto etc.

 

ASSISTO Contracts ofera o baza solida pentru accesul rapid, sigur si centralizat la intregul mix de informatii continut in contractele si documentele asociate proceselor indiferent ca datele sunt introduse sau accesate din locatii distribuite georgrafic.

 

Acum fiecare contract se poate inregistra extrem de usor si fiecare utilizator cu drept de acces la informatii primeste notificari automate sau poate vizualiza rapid atat datele existente in contract dar si relatia cu fiecare partener comercial. Din cateva click-uri ai acces la o interfata prietenoasa, care iti prezinta centralizat de la informatii cu privire la volumul general al tranzactiilor cu acel partener, nivelul la care a ajuns valoarea serviciilor prestate din valoarea totala a contractului, pana la data de expirare sau de reinnoire a contractului si afisarea informatiilor financiare in functie de cursul valutar ales de tine.