<p>Siguranta unei relatii excelente cu furnizorii si clientii tai</p>

Siguranta unei relatii excelente cu furnizorii si clientii tai

Scapa de grija ca iti va fi afectat lantul de productie pentru ca nu ai reinnoit la timp contractele cu furnizorii

Incepe acum

Lantul de aprovizionare si relatia contractuala cu furnizorii tai este un element esential si un avantaj competitiv care trebuie mentinut cu instrumente adecvate. Cu ASSISTO Contracts ai siguranta unei relatii contractuale excelente cu toti furnizorii.

Competitia globala schimba modalitatea industriei producatoare. Daca luam in considerare doua elemente esentiale si anume costurile de productie si cresterea exigentelor cosumatorilor este evidenta nevoia de diferentiere a companiilor care activeaza in acest domeniu.

 

In aceasta piata globala succesul depide de abilitatea companiei tale de a balansa cerintele venite din partea clientilor cu protejarea marginilor. Este nevoie sa fii prezent in piata cu preturi mai mici, calitate ridicata, functionalitati si caracteristici noi pentru produsele tale, mai multe posibilitati de personalizare si durata mai mica de productie, mentinand in acelasi timp cota de piata si controland costurile. Lantul de aprovizionare si relatia contractuala cu furnizorii tai devine astfel un element esential si consituie un avantaj competitiv, care trebuie mentinut cu instrumente adecvate.

 

Cu ASSISTO Contracts administrarea contractelor si a documentelor asociate iti da siguranta unei relatii excelente cu toti furnizorii si clientii tai. Nu trebuie sa-ti mai faci griji ca vei rata anumite oportunitati de renegociere a contractelor cu furnizorii pentru ca vei primi notificari automate cu mult timp inainte si vei putea intreprinde actiuni chiar daca nu esti efectiv prezent in companie. Scanarea si indexarea contractelor se poate face acum distribuite geografic, fara a pierde insa avantajul accesului centralizat la informatiile din sistem. In plus, faci economii substantiale si redirectionezi resurse importante catre zonele strategice ale afacerii tale.