<p>Creste-ti eficienta si patrunde mai repede pe noi piete</p>

Creste-ti eficienta si patrunde mai repede pe noi piete

Decizii de afaceri rapide si argumentate prin accesarea de oriunde si oricand a informatiilor continute in contracte.

Incepe acum

Creste-ti eficienta si patrunde mai repede pe noi piete

Decizii de afaceri rapide si argumentate prin accesarea de oriunde si oricand a informatiilor continute in contracte sau documente asociate, indiferent de distributia geografica a afacerii tale. Redu cheltuilelile si implementeaza strategii bazate pe informatii reale venite chiar din compania ta.

 

Domeniul Oil&Gas va fi din ce in ce mai dinamic in viitorul apropiat dar si in prezent companiile care activeaza in acest sector se confrunta cu o varietate de provocari pe termen scurt si lung cum ar fi: respectarea normelor si reglementarilor legale impuse de autoritati, cresterea costurilor operationale, lucrul cu o forta de munca care are o medie de varsta din ce in ce mai ridicata sau adoptarea noilor tehnologii de energie alternativa.

 

Totodata, in contextul in care acest domeniu este definit de fuziuni si achizitii din ce in ce mai dese, o cerere sporita pentru cresterea necesarului de capital coroborata cu scaderea cererii datorita contextului economic, companiile au nevoie de modalitati pentru reducerea cheltuileilor si implementarea unor strategii pe termen scurt si mediu, care sa promoveze cresterea si expansiunea.

 

ASSISTO Contracts te ajuta sa-ti cresti eficienta si sa intri mai rapid pe noi piete prin accesul la informatiile extrem de valoaroase existente in contractele si documentele asociate generate in cadrul companiei tale. Acum toate documentele sunt inregistrate intr-un registru electronic unic la nivel de organizatie. Fara timp pierdut si fara erori gasesti imediat, oricand si de oriunde, documentul de care ai nevoie. Gandeste-te ce inseamna pentru tine acest lucru, mai ales in contextul in care ai mai multe structuri distribuite la nivel geografic care inregistreaza astfel de documente.

 

Cu ASSISTO Contracts ai, de asemnea, garantia ca nu vei mai rata niciun termen de reinnoire, renegociere sau ca va expira termenul de plata a facturilor. Acum poti sa te bucuri chiar de reduceri sau scutiri prin abordarea din timp a tututor evenimentelor contractuale si sa eviti penalizarile sau amenzile din partea autoritatilor de reglementare. In plus, esti pregatit in permanenta pentru procesele de audit si ai acces pe baza unor politici de securitate stricte la cele mai noi informatii din compania ta pentru fundamentarea deciziilor de afaceri.